Τραπεζική κατάθεση:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον ακόλουθο λογαριασμό της τράπεζας

Eurobank:

  • Δικαιούχος: Μακρίδης Χρίστος
  • IBAN: GR5702601810000360100002869

Εθνική:

  • Δικαιούχος: Μακρίδης Χρίστος
  • IBAN: GR1001102530000025360818352

Πειραιώς:

  • Δικαιούχος: Μακρίδης Χρίστος
  • IBAN: GR2101715810006581106854275

Κατάθεση η οποία πραγματοποιείται από τράπεζα διαφορετική των παραπάνω σας επιβαρύνει με την προμήθεια της και η πληρωμή σας πιθανόν να καθυστερήσει να φανεί στον λογαριασμό της Εταιρίας μας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία α) το ονοματεπωνυμό σας β) τον αριθμό παραγγελίας και ει δυνατόν γ) το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης, με e-mail στο info@brezza.gr.

Σημείωση: Η παραγγελία σας θα δρομολογείται μετά την επιβεβαίωση της μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό της εταιρίας.

 

Αντικαταβολή:

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€. Είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€ και δεν διαφοροποιούνται απο την προσβασιμότητα της εκάστοτε περιοχής. Η εταιρία μας συνεργάζεται με την ACS Courier. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσής - παραλαβής. 

 

Paypal:

Αρχικά χρειάζεται να έχετε κάνει εγγραφή στο www.PayPal.com (δείτε εδώ πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας).

Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο www.PayPal.com και να πληρώσετε με την κάρτα σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία. Είναι 100% προστατευμένο από απάτες και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας οικονομικά στοιχεία.

 

Πληρωμή με κάρτα: 

H VivaWallet είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών online πληρωμών και είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα.

Η διαδικασία της πληρωμής σας γίνεται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας VivaWallet χωρίς να απαιτείτε λογαριασμός VivaWallet, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, θα πρέπει να επισκεφθείτε το www.vivawallet.com και από εκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγγραφής.

 


Για οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο info@brezza.gr.